Fysiotherapie Eindhoven

We Care Health Fysiotherapie Eindhoven bij Essink City Gym

Voor fysiotherapie in Eindhoven kun je terecht bij bij Essink City Gym. Binnen ons sportcentrum vinden wij het belangrijk dat sporten en bewegen op een gezonde en verantwoorde manier gebeurt. Want klachtenvrij bewegen is bewegen met plezier.

Voorkomen en verhelpen van klachten

Daarom werken wij samen met praktijk voor fysiotherapie en osteopathie We Care Health. Deze vakkundige praktijk voor fysiotherapie in Eindhoven helpt onze sporters zowel bij het voorkomen als verhelpen van lichamelijke klachten. Zo willen wij onze leden op een gezonde en verantwoorde manier te laten sporten.

Fysio Eindhoven: snelle diagnose voorkomt serieuze blessures

Wie beweegt, belast het lichaam. En daarbij kunnen wel eens pijntjes of blessures ontstaan. De fysiotherapeuten van We Care Health zijn gespecialiseerd in diagnoses. Zij herkennen veel klachten in een vroegtijdig stadium. Hoe sneller je actie onderneemt, hoe beter en sneller klachten te behandelen en op te lossen zijn. Zo sport je verantwoord en kun je ernstige of zelf chronische blessures voorkomen.

Gratis adviesgesprek met We Care Health fysiotherapie Eindhoven

Ben je lid van Essink City Gym en heb je fysieke klachten? Dk kun je altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen met We Care Health fysiotherapie Eindhoven. De fysiotherapeut evalueert de klachten en adviseert over de sportbelasting.

Het aanbod van We Care Health fysiotherapie Eindhoven

Algemene fysiotherapie

Fysiotherapie is zeer breed inzetbaar bij klachten aan spieren, pezen, banden en gewrichten. Hierbij kan het gaan om pijn, beperkingen bij het bewegen, krachtverlies, zwellingen of revalidatie. De fysiotherapeuten We Care Health fysiotherapie Eindhoven zetten hiervoor diverse oefeningen, adviezen en behandelingen in.

Manuele therapie

Pijn hoofd, kaak nek, schouders, pols, elleboog, rug, heup, knie of voet is in bepaalde gevallen uitstekend te behandelen met manuele therapie. Met speciale technieken zorgt de manueel therapeut vaak voor directe verlichting van klachten. Manueel therapie zorgt ervoor dat gewrichten beter functioneren en dat je houding en bewegingen verbeteren.

Osteopathie

De osteopaat stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Door beperkingen in bewegingsvrijheid aan te pakken, gaat het lichaam beter functioneren. Met directe en indirecte technieken verbetert de mobiliteit van beweeglijkheid van weefsels, gewrichten en organen. Hiermee is een breed scala aan klachten en problemen te behandelen, onder meer (chronische) rug- en nekklachten, buik- en darmklachten, hoofdpijn, whiplash of migraine.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.